Autolaina ilman vakuuksia ja käsirahaa

Voit rekisteröidä auton suoraan omiin nimiisi, eikä sinun tarvitse asettaa autoa tai muuta omaisuuttasi lainan vakuudeksi. Voit hakea autolainaa ilman vakuuksia aina 60 000 euroon saakka.

Voit ostaa auton joko liikkeestä tai yksityiseltä
Päätä itse kuinka vakuutat autosi – ei kaskopakkoa
Voit ostaa auton ilman erikseen tarvittavaa käsirahaa
Voit tuoda auton ulkomailta, esimerkiksi Saksasta tai Ruotsista
Voit hakea autolainaa yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Mahdollisuuksien mukaan hakemus kannattaa täyttää yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jolloin saat lainallesi todennäköisesti vieläkin paremmat ehdot. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avo- tai aviopuoliso. Takaajaa lainalle et kuitenkaan tarvitse.

Rahoitus uuteen tai käytettyyn autoon

Sortterin kautta valitsemasi autolaina siirretään suoraan tilillesi ja voit käyttää sen joko uuden tai käytetyn auton hankintaan. Näin olet autokaupoilla käteisostajan asemassa, joka mahdollistaa usein auton hinnan neuvottelemisen alaspäin.

Autorahoitus sopivalla kuukausierällä

Voit sovittaa autolainan kuukausierän omaan talouteesi sopivaksi lainalaskurillamme. Autorahoitus maksetaan takaisin tasaerissä, jotka sisältävät lyhennyksen lisäksi sekä koron, että muut mahdolliset maksut. Kuukausierät ovat helposti ennakoitavissa, eikä autorahoituksessa ole viimeistä poikkeavaa lyhennystä.

Autolainaa kätevästi netistä
Autolainan hakeminen netissä on helppoa. Lähetä hakemus, vertaile lainavaihtoehtoja ja valitse sinulle edullisin autolaina. Saat rahat autoa varten tilillesi nopeasti.

Hae autolainaa – Saat rahat auton ostoon nopeasti tilille

Autolaina siirretään tilillesi nopeasti. Saat rahat usein heti, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen sekä toimittanut tarvittaessa liitteet, joista ilmenee lainahakemuksessa ilmoittamasi palkka- tai eläketulot.