Rakennusala

Vaikka kysyntää tulee aina olemaan, rakennusalalla, kuten monilla muillakin aloilla, on sesonkikausi ja hiljaisempi kausi projektien ja sopimusten määrän vaihdellessa suuresti. Maksujen saaminen voi olla hidasta, ja jokainen uusi projekti saattaa vaatia suuren ennakkomaksun. Lisäksi joudut ehkä hankkeesta riippuen palkkaamaan lisää työntekijöitä ja ostamaan tai vuokraamaan lisävarusteita.

Oikeanlainen rahoitus voi auttaa hallitsemaan näitä tilanteita. Näin pienyrityslaina voi auttaa rakennusyritystäsi pysymään vakaalla pohjalla koko vuoden ja voittamaan uusia projekteja.

Milloin kannattaa harkita pienyrityslainaa rakennusyritykseen

Isompien projektien voittaminen

Joskus saatat joutua hylkäämään suuren projektin yksinkertaisesti siksi, että yritykselläsi ei ole tarpeeksi rahaa kattamaan hankkeen ennakkokustannuksia. Lyhytaikainen yrityslaina voi olla hyvä keino sopeutua tällaisten suurempien kulujen ennakkomaksuihin ja jakaa ne hallittavissa oleviin maksuihin.

Laitteiden rahoittaminen

Paremmat laitteet usein tarkoittavat parempaa laatua ja nopeampaa läpimenoaikaa. Laitteiden vuokraus saattaa toimia aluksi, mutta yrityksesi kasvaessa saattaa olla syytä investoida tiettyihin työkaluihin ja koneisiin. Lyhytaikainen yrityslaina voi olla hyvä keino sopeutua tällaisten suurempien kulujen ennakkomaksuihin.