Kuljetusala ja logistiikka

Olipa kyse sitten paketin tai rahtikontin toimituksesta, logistiikassa ja kuljetuksessa tärkein asia on kyky päästä määränpäähän luotettavasti ja ajoissa.

Määräajan noudattaminen voi olla vaikeaa, jos kohtaat odottamattomia korjauskustannuksia tai epäsuotuisia sääolosuhteita. Olipa yrityksesi minkä kokoinen tahansa, yhdestä pakettiautosta kokonaiseen kuljetuskalustolaivastoon, sinulla ei ole varaa seisottaa kalustoa kovin pitkään.

Oikeanlainen rahoitus voi auttaa hallitsemaan näitä tilanteita. Voit maksaa ylläpidosta ja muista korjaustoimenpiteistä tai laajentaa kalustoasi luodaksesi lisää liiketoimintaa käyttämällä luottolimiittiä tai lyhytaikaista lainaa. Näin pienyrityslaina voi auttaa yritystäsi.

Milloin kannattaa harkita pienyrityslainaa logistiikka- tai kuljetusyritykselle

Suurten hankintojen rahoittaminen

Uuden pakettiauton tai kuorma-auton ostaminen voi auttaa laajentamaan yritystäsi, mutta se voi myös olla erittäin kallista. Lyhytaikainen yrityslaina voi olla hyvä keino sopeutua tällaisten suurempien kulujen ennakkomaksuihin.

Ajoneuvojen ylläpidon rahoittaminen

Ajoneuvojen kunnollinen ylläpito on välttämätöntä ja voi auttaa välttämään myöhemmin ilmeneviä suurempia ongelmia. Asianmukaisellakin kunnossapidolla joudut kuitenkin ostamaan varaosia ennemmin tai myöhemmin. Tämä voi käydä varsin kalliiksi, varsinkin kun työ tulee tehdä nopeasti ja asianmukaisesti. Lyhytaikainen laina tai luottolimiitti voi jakaa tällaiset kustannukset pienempiin eriin.

Nyt alat menestyä
tarkoitus on tarjota käyttöpääomaa yrityksellesi silloin, kun sitä tarvitset. Haluamme tarjota nopeita, helppoja lainoja saakka kuljetus- ja logistiikkayrityksesi kaltaisille yrityksille – reaalivakuuksia ei tarvita.

Voit luottaa meihin fiksun, nopean ja yksinkertaisen yrityslaina tarjoajana. Hakemuksemme täyttämiseen menee aikaa alle viisi minuuttia. Keskimäärin hakemuksen hyväksymiseen kuluu yksi pankkipäivä, joten voit saada tarvitsemasi käyttöpääoman vain yhdessä päivässä.