Mikä on pikalaina?

Pikalainalla tarkoitetaan pientä lainaa, jonka voit saada ilman vakuuksia, lyhyellä takaisinmaksuajalla. Pikalainalla ei ole paras maine, koska sillä tarkoitetaan usein niin sanottua pikavippiä.

Pikavippejä haetaan usein lähettämällä vain henkilötiedot tekstiviestitse lainantarjoajalle tai tunnistautumalla mobiilivamenteen avulla tai verkkopankkitunnuksilla, jonka jälkeen hakija saa nopeasti pikalainan suoraan tililleen. Pikalaina voi olla ainoa vaihtoehto silloin, kun tapahtuu yllättäviä, lisärahaa vaativia elämänmuutoksia tai onnettomuuksia. Tutustu aina ensin lainan ehtoihin, todelliseen vuosikorkoon, ja mieti miten voit saada raha-asiasi parempaan jamaan ilman kallista pikalainaa. Seuravaaksi vertaile muita vaihtoehtoja ja lainojen hintoja, pienellä vaivalla ja odottamisella voit ratkaista rahan tarpeesi järkevämmin ja edullisemmin.

Mikäli olet jo hakenut pikalainoja, yhdistämällä kahden tai useamman lainan uuteen vakuudettomaan lainaan, voit säästää merkittäviä summia takaisinmaksussa.

Hae lainaa vain luotettavalta lainatarjoajalta, joka kertoo ajankohtaiset sopimusehdot ja korot. Tällä tavoin vältyt ikäviltä kokemuksilta ja seuraamuksilta.