Lainaa matkaa varten

Etelä-Afrikka, Kuuba vai Bali? Matkalaina voi olla hyvä vaihtoehto riippumatta siitä, haluatko roikkua liaaneissa sademetsässä tai maata kirkkaan valkoisella hiekkarannalla ja kuunnella aaltojen kohinaa. Kun haluat lainaa rahaa matkailuun, voit nostaa kulutusluottoa eli vakuudetonta lainaa netistä.
Vakuudeton kulutusluotto on laina, jonka edellytykseksi pankille ei tarvitse antaa vakuuksia, joten hakijan ei tarvitse esimerkiksi luovuttaa asuntoa tai autoa pantiksi.
Sen takia luotonmyöntäjät katsovat taloudellista tilannettasi sekä maksukykyäsi maksaa lainattu summa takaisin. Käytännössä katsoen matkalaina auttaa sinua siten, että rahoitus tulevaa reissua varten on kunnossa ja voit keskittyä lomasi aikana kaikkein tärkeimpään asiaan eli rentoutumiseen. Tämän takia on hyvä laittaa talousasiat kuntoon ennen matkaa.
Reissulainalla voi rahoittaa matkan aikana ilmeneviä kustannuksia, kuten majoituksen, ruokailut, aktiviteetit ja muut vastaavat kuluerät. On myös hyvä muistaa, että tien päällä voi tapahtua yllättäviä sattumia, joita ei voi ennakoida etukäteen.
Matkalainan hakeminen netissä käy helposti. Käytännössä katsoen nostat lainaa ennen matkaa siten, että arvioit kaikki reissun kustannukset ja haet kyseisen summan edestä lainaa. Kannattaa ehdottomasti arvioida kustannukset ennemmin ylä- kuin alakanttiin, jotta rahoitus ei lopu kesken kivan reissun.
Hae matkalainaa
Suunnittele lomasi huolella
Mikäli päätät lähteä lomalle oikeaan aikaan vuodesta, voit minimoida matkaa varten tarkoitettujen lomapäiviesi määrän. Pääsiäinen ja joulu ovat hyviä esimerkkejä ajankohdista, jolloin voi saada useita palkallisia lomapäiviä peräkkäin. Tällä tavalla on mahdollista nauttia pitkästä ja seesteisestä vapaudesta.
Joustavuus palkitaan!
Mikäli voit joustaa lomasi päivistä, voit säästää rahaa suuntaamalle lomalle viikko suunnittelemasi ajankohtaa ennen tai jälkeen.
Matkusta matalasesongin aikana
Löydät kaikkein halvimpia matkoja matalasesongin aikana. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että lomailua kannattaa välttää esimerkiksi koululaisten lomien aikana. Aloita matkan suunnittelu etsimällä parasta hintaa useita vertailusivustoja käyttämällä.
Välttele viikonloppumatkailua
Matkusta viikonlopun sijaan keskellä viikkoa! Useimmat lyhyestä lomasta haaveilevat matkailevat torstaista sunnuntaihin. Valitse jotkut toiset päivät löytääksesi halvimman vaihtoehdon.
Anna lompakon päättää määränpää
Monet päättävät pihistellä kerätäkseen rahaa matkailua varten, kun taas toiset lainaavat rahaa unelmamatkansa toteuttamista varten. Kolmas vaihtoehto on hoitaa rahoitus erikoisemmalla tavalla ja tehdä päätös matkakohteesta lompakon perusteella.
Mikäli sinulla ei ole taloudellisia mahdollisuuksia pidemmälle matkalle juuri tällä hetkellä, harkitse lyhyempää ja edullisempaa matkaa. Safari Tansaniassa voi ehkäpä odottaa pari vuotta, kun taas kesäloma Ruotsissa on varmasti myös erinomainen vaihtoehto.
Välttele perinteisiä matkatoimistoja ja räätälöi oma reissu
Varaa lentoliput ja majoitus erikseen. Perinteisten matkatoimistojen liiketoimintamalli rakentuu ihmisten mukavuudenhaluun – heidän asiakkaansa haluavat välttyä matkan yksityiskohtaiselta suunnittelulta ja varauksilta. Tällä tavalla ne myös tienaavat – ja hyötyvät myös sinun rahoistasi.
Voit myös säästää paljon rahaa siten, ettet varaa valmista matkapakettia. Kannattaa myös harkita Airbnb-majoitusta all inclusive -hotellin sijaan.