Yrityslaina ratkaisee ongelmia

Moni yritys tarvitsee ulkopuolista rahoitusapua maksimoidakseen toimintansa kannattavuuden ja pienentääkseen konkurssiriskiä. Erityisesti uudet yritykset ovat monesti lisärahoituksen tarpeessa, mutta lainaa yritykselle voivat tarvita myös pidempään alalla olleet toimijat. Yrityksen pääoma ei välttämättä riitä toiminnan laajentamiseen tai tuotannon tehokkuuden ylläpitämiseen ja kassavirtavaje voi jarruttaa yrityksen kasvua. Investoinnit uusiin laitteisiin, liiketiloihin, ajoneuvoihin tai varaston kasvattamiseen saattavat myös olla ylitsepääsemätön este ilman lainarahaa. Muita rahareikiä ovat esimerkiksi työntekijöiden palkkaaminen, yrityskaupan rahoittaminen ja muut juoksevat kulut. Myös ennalta-arvaamattomiin kustannuksiin on aina syytä varautua.

Palvelumme kautta on todella vaivatonta hakea lainaa yritykselle. Teemme yhteistyötä verkossa operoivien rahoitusyhtiöiden kanssa, jotka ovat erikoistuneet nimenomaisesti yritysrahoitukseen. Perinteisiin pankkeihin verrattuna näiden rahoitusyhtiöiden käsittelyajat ovat äärimmäisen lyhyet. Rahoitusyhtiöiltä on myös mahdollista saada yrityslainaa kevyemmillä ehdoilla kuin pankeista. Tästä syystä myöntävä lainapäätös rahoitusyhtiöltä on todennäköisempi kuin pankilta.