Joustolaina

Joustolaina auttaa sinua niin arjen rahahuolissa kuin pienen luksuksen hankkimisessakin. Edullinen korko, osaava asiakaspalvelu auttaa kaikissa ongelmatilanteissa. Hakemuksen jättäminen on nopeaa ja helppoa.

Joustolainat ovat siitä käteviä, että niistä voi nostaa uuden erän silloin kun sille on tarvetta. Luottoa myönnetään ensiksi tietty määrä ja joustoluottoa voi hakea kerralla reilusti enemmän, myös mahdollisia tulevaisuuden tarpeita varten. Joustoluotoissa maksetaan joko tasaerä kuukausittain, tai sitten kuukausierä määräytyy sen mukaan, minkä verran on nostanut joustoluotolta rahaa.

Joustolainat käyvät esimerkiksi pienten ja suurempien remonttien maksamiseen, kodin viihde-elektroniikan päivittämiseen, äkillisen matkan maksamiseen tai vaikkapa hääjuhlien kulujen kattamiseen. On kuitenkin suositeltavaa miettiä muitakin vaihtoehtoja näiden kulujen kattamiseen, mutta usein joustoluotto on elämäntilanteesta johtuen ainoa, helpoin ja nopein vaihtoehto.