vakuutus

Vakuutuksen ottaminen on pieni teko, mutta sillä voi olla suuri vaikutus sekä sinun että lähimmäistesi elämään. Varaudu hyvissä ajoin – ja voit rauhassa keskittyä elämään tässä ja nyt.

Vakuutus tuo mielenrauhaa ja taloudellista turvaa
Turvallisuuden tunne on hyvinvoinnin perusta. Se pohjautuu läheisiin ihmisiin, riittävään toimeentuloon, terveyteen sekä uskoon siitä, että elämä pysyy raiteillaan myös tulevaisuudessa. Kaikkea elämässä ei kuitenkaan voi aina ennakoida, ja monien riskien toteutuminen on sattuman kauppaa.

Henkilövakuutus on lisäturvasi elämän arvaamattomien yllätysten varalle. Meillä Suomessa sosiaaliturva tarjoaa jokaiselle perustason turvan. Henkilövakuutuksella voit helposti täydentää turvaa niin, että sen määrä on juuri sinun ja läheistesi elämäntilanteeseen sopiva. Näin voit varmistaa taloudellista toimeentuloa mahdollisen työkyvyttömyyden, sairauden tai menetyksen hetkellä.

Elämän pyörteissä ja arjen kiireissä voi ikäviin asioihin ja taloudellisiin riskeihin varautuminen tuntua kaukaiselta, ja henkilövakuutusten miettiminen jää helposti ”sitten kun” -asteelle. Meistä jokaisen olisi kuitenkin hyvä pysähtyä miettimään, miten oma ja perheen talous kestää, jos esimerkiksi vakava sairastuminen tai puolison menehtyminen yllättää.