Matkaluotto

Maailmasta löytyy loputon määrä avartavia kokemuksia kotiin tuotavaksi. Olipa kyseessä sitten tuttu rantalomakohde tai uusi, tuntematon suurkaupunki, niin matkailuun kannattaa aina sijoittaa. Nordean Joustoluotto on matkalaina, jonka haet joustavasti tarpeesi mukaan.

Matkaluotto vie sinut maailmalle

Matkaluotolla katat kätevästi lomamatkoihin liittyvät kustannukset, kuten esimerkiksi lennot, hotellin, matkavakuutuksen ja retket matkakohteessa. Nordean matkarahoitus mahdollistaa myös ylimääräisen matkakassan kartuttamisen kätevästi. Matkaluottoa voit hakea 2 000 eurosta aina 50 000 euroon saakka.

Voit hakea matkalainaa suoraan verkosta.
Rahat maksetaan tilillesi heti lainan myöntämisen jälkeen.
Matkaluotto voidaan myöntää yhdelle tai yhteisesti kahdelle 18 vuotta täyttäneelle hakijalle.
Matkalainan maksuohjelma on joustava ja maksuaika voidaan sopia maksuvalmiutesi mukaan.
Takaisinmaksu tapahtuu turvallisesti kuukausittain tasaerissä.
Mahdollisuus kahteen lyhennysvapaaseen kuukauteen vuodessa.