Investointi- ja käyttöpääomalaina

Investointi- ja käyttöpääomalaina on tarkoitettu pk-yrityksille kotimaisten rakennus-, kone- ja laiteinvestointien, energia- ja ympäristöhankkeiden, käyttöpääomatarpeiden sekä erilaisten omistusjärjestelyjen rahoittamiseen. Investointi- ja käyttöpääomalaina vähimmäismäärä on 50 000 euroa, ja pääsääntöisesti sitä käytetään osana pankin myöntämää kokonaisrahoitusta. Koronaviruksen aiheuttamassa poikkeuksellisessa tilanteessa turvaamme alkutakauksen ja pk-takauksen sekä takauksen käsittelyn. Tästä syystä emme käsittele suoria lainahakemuksia tällä hetkellä.
Koronaviruksen aiheuttamassa poikkeuksellisessa tilanteessa turvaamme alkutakauksen ja pk-takauksen sekä takauksen käsittelyn ja keskitämme myöntämisen niihin, jotta saamme mahdollisimman monta hanketta käsiteltyä niin nopeasti kuin mahdollista. Tästä syystä emme käsittele suoria lainahakemuksia tällä hetkellä.

Investointi- ja käyttöpääomalaina on tarkoitettu pk-yrityksille kotimaisten rakennus-, kone- ja laiteinvestointien, energia- ja ympäristöhankkeiden, käyttöpääomatarpeiden sekä erilaisten omistusjärjestelyjen rahoittamiseen. Investointi- ja käyttöpääomalaina vähimmäismäärä on 50 000 euroa, ja pääsääntöisesti sitä käytetään osana pankin myöntämää kokonaisrahoitusta.