Yrityslaina nopeasti ilman vakuuksia

Yrityksen lisärahoituksen tarve on usein suurimmillaan yrityksen perustamisvaiheessa. Rahoitusta voi tarvita myös myöhemmin suurempiin investointeihin tai maksukyvyn vakauttamiseksi. Yrityslainan hakeminen onnistuu nykypäivänä vaivattomasti verkossa. Tarvitset vain toimivan internetyhteyden ja selaimen. Lainahakemukseen tulee ilmoittaa haettavan lainamäärän lisäksi tiedot yrityksen maksukyvystä ja haettavasta laina-ajasta. Lainahakemuksen perusteella saat pankilta tai rahoituslaitokselta lainatarjouksen. Lainahakemuksen jättäminen ei sido ottamaan lainaa, vaan lainasopimus kirjoitetaan vasta lainatarjoukseen, sopimukseen ja ehtoihin tutustumisen jälkeen.

Yrityslainat kannattaa muiden lainojen tavoin kilpailuttaa aina. Helpoiten kilpailutat lainan ennen sopimuksen allekirjoittamista. Lainan kilpailuttamiseen on suositeltavaa käyttää kilpailutuspalvelua. Se säästää sinulta aikaa ja rahaa. Kilpailutuspalvelulle täytät vain yhden lainahakemuksen. He lähettävät sen puolestasi useaan eri pankkiin ja rahoitusyhtiöön. Saat saman hakemuksen perusteella monta lainatarjousta. Kilpailutuspalvelun kautta voit vertailla lainatarjouksia keskenään. Pystyt tutustumaan tarjouksiin rauhassa ja päättämään sen jälkeen yrityksellesi sopivimman vaihtoehdon. Esittelemme seuraavaksi tarkemmin yrityslainaa pankin tuotteena, yritysluottoa lisärahoituksena, yleisiä ominaisuuksia yrityslainoihin liittyen sekä vakuudetonta yrityslainaa.