Hae lainaa uutta taloa varten tai maa

Varmista jo tänään, että sinulla on asuntolainatarjous, kun unelmiesi koti löytyy

Valitse laina, joka joustaa elämäntilanteesi mukaan
Asunnon ostaminen on monen suomalaisen suurin sijoitus. Meiltä saat turvallisen asuntolainan, joka joustaa elämäntilanteidesi mukaan. Voit tarvittaessa pitää vapaata lainan lyhennyksistä ja esimerkiksi säästää lainanmaksun rinnalla tulevia hankintojasi varten.

Omistaja-asiakkaana saat bonuksia asuntolainastasi
Asuntolainamme eroaa edukseen muiden pankkien lainoista, sillä omistaja-asiakkaanamme saat asuntolainastasi rahanarvoisia bonuksia. Esimerkiksi 250 000 euron lainasta voi kertyä vuodessa yli 600 euron arvosta bonuksia. Niitä käytetään muun muassa välityspalkkion maksamiseen – tai vaikkapa uuden kotisi vakuutuslaskun kuittaukseen!