Lainaa työttömälle

Myös työtön voi saada lainaa nopeasti tilille. Työttömyys ei tietenkään automaattisesti tarkoita, etteikö pankkitililtä löytyisi yhtään rahaa. Joskus rahaa vain ei ole riittävästi, ja silti elämä tuo työtilanteesta riippumatta eteen erilaisia välttämättömiä hankintoja. Työttömän täytyy saada pestä pyykkinsä pesukoneessa siinä missä työssäkäyvänkin. Työttömällä on myös oikeus käydä rantalomilla ja muutenkin nauttia elämästään, ja nautinnollinen elämä harvoin on ilmaista. Onneksi osa lainayhtiöistä ymmärtää tämän eikä vaadi kaikilta asiakkailtaan työpaikkaa tai säännöllistä kuukausipalkkaa. Lainaa voidaan siis myöntää ilman vakuuksia.

Työttömänä tai töiden välissä


Niin hyvin kuin työttömien lainantarve onkin otettu nykyään huomioon, työtä tekevät ovat yhä parhaassa asemassa lainaa hakiessaan. Epävarmassa työllisyys- ja taloustilanteessa lähes kuka tahansa voi kuitenkin joutua työttömäksi, kun yt-neuvotteluiden seurauksena päätetään irtisanoa jopa puolet yrityksen henkilöstöstä. Irtisanomislappuja jakaessaan yritysjohto ei lähde kyselemään, kuinka paljon kenelläkin on suita ruokittavana tai reissuja suunnitteilla.

Onneksi työttömänä on mahdollista kattaa kuluja vieraalla pääomalla eli lainalla siihen asti, kunnes uusi työpaikka tai muu maksusuunnitelma arjen juokseville kuluille löytyy.