Luotto konsolidointi

7financement-participatif

Konsolidointi luotto on prosessi, joka avulla voit yhdistää takaisinmaksun kaikki velat yhdeksi kuukausimaksu.

Se on ratkaisu, joka on suunniteltu kotitalouksille, jotka haluavat parantaa niiden talouden vuoksi, esimerkiksi kuukausittain maksut tai velan taso on liian korkea, perheen tilanne, joka on muuttunut (koska avioero, esimerkiksi), viivästyksiä tuloveroa, tai siirtyminen eläkkeelle.

Yhdistelmä luotto ei ainoastaan avulla voit vähentää velkaa. Se on myös mielenkiintoinen toiminta alkaa oikea jalka. Vähentämällä taso teidän kypsyyttä, suojata investointeja kapasiteetin ja voidaan rahoittaa uusia hankkeita : hankinta omaisuutta, rakennusurakoiden toteuttaminen, ostaa auton, rahoittaa tutkimuksia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s